Apple MacOS Microsoft Outlook 2016: Opsætning af IMAP

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i Microsoft Outlook 2016 til MacOS
Har du ikke tidligere opsatte mails i din Microsoft Outlook 2016 vil du kunne springe direkte til trin 3

Åben Microsoft Outlook App'en.
Den findes nemt ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på Outlook.

Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger

Under Indstillinger i Outlook, og tryk på punktet Konti under Personlige indstillinger.

Klik på Tilføj Mailkonto
Indtast din E-mail.
Efter få sekunder vil knappen Vælg Udbyder dukke op, vælg IMAP/POP.

Nu skal opsætningen bruge de sidste informationer for at kontoen kan forbinde til vores servere

Vælg IMAP
Mailadresse: email@ditdomæne.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din E-mail Konto

Indgående Server: mail.scannet.dk
Port: 993
Brug SSL til at oprette forbindelse
(Port 143, kan også bruges uden SSL på ældre udgaver)

Udgående server: asmtp.scannet.dk
Port: 587
Brug SSL til at oprette forbindelse

Din IMAP Email er nu klar til brug i Microsoft Outlook.