Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Apple MacOS Mail: Opsætning af Mailcloud POP3

Apple MacOS Mail: Opsætning af Mailcloud POP3

1.1 - Åben MacOS Mail App'en. Den findes nemt ved at klikke på loopen i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på mail.

2.1 - Når du åbner appen skal du gå til Arkiv i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Tilføj Konto

2.2 - Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder. Vælg Anden Mail-konto og klik næste.

3.1 - Indtast informationerne til din mailkonto. Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.

4.1 - Du vil efter få sekunder nu blive mødt med et nyt vindue, hvori du informeres om 'Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode'

Udfyld følgende informationer:

Vælg POP

Indgående server: pop3.mailcloud.dk

Udgående server: smtp.mailcloud.dk

Brugernavn: mail@ditdomæne.dk

Password: Password til din e-mail

Din E-mail er nu indlæst i MacOS mail. Det er dog nødvendigt at ændre portnumre samt sikkerhed, for at få mailen til at fungere optimalt.

4.2 - Gå til Arkiv ved siden af Applelogoet igen.

Klik på Indstillinger og vælg din netop opsatte email fra listen.

Gå til fanebladet Serverindstillinger herunder.

Fjern flueben i Administrer Forbindelsesindstillinger Automatisk

Indgående port: 110 - Udgående port: 26

Fjern TLS/SSL i både indgående og udgående.

Vælg Godkendelse via MD5 Chanllenge Response.

Klik herefter på Arkiver i højre hjørne af vinduet.

Din POP3 Email er nu klar til brug i MacOS Mail