Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Apple MacOS Mail: Opsætning af IMAP

Apple MacOS Mail: Opsætning af IMAP

1.1 - Åben MacOS Mail App'en. Det findes nemt ved at klikke på luppen i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på mail.

2.1 - Når du åbner appen skal du gå til Arkiv i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Tilføj Konto

2.2 - Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder. Vælg Anden Mail-konto og klik næste.

3.1 - Indtast informationerne til din mailkonto. Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.

4.1 - Du vil efter få sekunder nu blive mødt med et nyt vindue, hvori du informeres om 'Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode'

Udfyld følgende informationer:

Under Kontotype Vælg IMAP

Indgående server: mail.scannet.dk

Udgående server: asmtp.scannet.dk

Brugernavn: mail@ditdomæne.dk

Adgangskode: Din adgangskode

NB. Din E-mail er nu indlæst i MacOS mail. Det er dog nødvendigt at ændre portnumre samt sikkerhed, for at få mailen til at fungere optimalt.

4.2 - Gå til Arkiv ved siden af Applelogoet igen.

Klik på Indstillinger > Konti > og vælg din netop opsatte email fra listen.

Gå til fanebladet Serverindstillinger.

Fjern flueben i Administrer Forbindelsesindstillinger Automatisk

Indgående port: 143
Udgående port: 587

Fjern TLS/SSL i både indgående og udgående.

Vælg Godkendelse via MD5 Chanllenge Response.

Klik herefter på Arkiver i højre hjørne af vinduet.

Din IMAP Email er nu klar til brug i MacOS Mail