Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .it domæner

.it domæner

Hvad er et .it domæne?

.it er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for Italien.

Du kan bestille et .it-domæne via vores domæneside.

Sådan gør du

Oprettelse: Oprettelse kræver italiensk tilhørsforhold og domænet oprettes derfor som standard med italiensk trustee service. Grundet denne særlige løsning er der en behandlingstiden på oprettelse af domænet på 2-7 dage.

Flytning: Indehaver skal rekvirere et authorization ID hos den nuværende udbyder og fremsende dette til support@scannet.dk. Flytningen kan gennemføres umiddelbart efter ID'et er modtaget. Authorization ID er også kendt som både EPP-key, domain password eller bare kort form: auth ID.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk. Herefter vil nuværende indehaver modtage to yderligere formularer der skal underskrives. Disse skal ligeledes returneres til ScanNet som beskrevet herover.