Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Apple iOS 11: Opsætning af POP3 på iPhone og iPad

Apple iOS 11: Opsætning af POP3 på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via POP3 i iOS på iPhone og iPad.

1.1 - Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & Adgangskoder

Vælg Tilføj Konto - Herefter kommer en liste af muligheder.

Vælg Anden.

2.1 - Udfyld vinduet med dine informationer. Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

3.1 - Typen der skal vælges POP

Indtast dine informationer:

Indgående Server

Værtsnavn: mail.scannet.dk

Adgangskode: Din adgangskode

Udgående Server
Værtsnavn: asmtp.scannet.dk

Adgangskode: Din adgangskode

Din POP3 er nu klar til brug i iOS

NB. Server port til indgående post er 110
ingen SSL
Server port til udgående post er 587
ingen SSL