Apple iOS: iPhone og iPad opsætning af POP3

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via POP3 i iOS på iPhone og iPad.

Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger.

Nu under indstillinger på enheden, find og tryk på punktet "Mail"

Tryk på "Konti"

Vælg Tilføj Konto

Herefter kommer en liste af muligheder.
Vælg Anden

Udfyld felterne med dine informationer på din mail konti.

Navn: vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender.
E-mail: Din mailadresse
Adgangskode: Der skal din mail kode tastes ind
Beskrivelse: er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Der skal vælges POP som type i det først felt.

Indgående Server
Værtsnavn: mail.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Adgangskode: Din adgangskode

Udgående Server
Værtsnavn: asmtp.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Adgangskode: Din adgangskode

Din POP3 er nu klar til brug i iOS

Server port til udgående post er 587, SSL skal være slået til