Artikler & vejledninger / Serverhosting / Virtual Server (VDS) / Hvordan forbinder jeg til min Linux server?

Hvordan forbinder jeg til min Linux server?

Du kan altid forbinde til din Linux server via SSH (Secure Shell), typisk vil man bruge Putty til at forbinde til serveren med.

I feltet "Host Name (or IP address)" indtaster du serverens navn, eksempelvis: vds282.virtualserver.io og klikker på "Open".

Herefter vil du komme til serverens login skærm. Dit brugernavn og adgangskode, har du modtaget sammen med dit oprettelsesbrev til serveren.

Brugernavn er altid: root

Adgangskoden finder du i oprettelsesbrevet.