Linux VDS/VPS

Du kan altid forbinde til din Linux server via SSH (Secure Shell), typisk kan man bruge programmet PuTTY til at forbinde til serveren med.

I feltet “Host Name (or IP address)” indtaster du serverens navn,
eksempelvis: vpsXXX.basicserver.io og
klikker på “Open

Herefter vil du komme til serverens login skærm.
Dit brugernavn og adgangskode, har du modtaget sammen med dit oprettelsesbrev til serveren.
Eller i dit kundecenterunder serveren

Brugernavn er altid: root
Adgangskoden finder du i dit kundecenter som vist ovenfor.

Hvis du har behov for mere diskplads, flere RAM eller mere CPU kraft, kan du altid kontakte vores salgsafdeling på telefon 75 53 35 00 og få et uforpligtende tilbud. Vores virtuelle dedikerede servere sælges i 5 pakker, som du selv kan skifte imellem via kontrolpanelet.

Specifikationer og priser kan findes her: https://www.scannet.dk/vps-hosting/