Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Entourage: Opsætning af pop3 mail

Entourage: Opsætning af pop3 mail

1 Klik øverst i menuen og vælg Entourage -> Account Settings/Konto Indstillinger

2 I konto vinduet trykker du Ny/New, hvorefter du vælger POP som konto type og trykker OK.

3 I konto vinduet trykker du Ny/New, hvorefter du vælger POP som konto type og trykker OK.

4 Tryk på Konfigurer manuelt nederst i vinduet.

5 Udfyld felterne med de rette informationer, så det stemmer overens med din mail konto.

Konto navn / Account name: Din e-mail adresse

Navn/Name: Dit navn / Dit firmanavn

E-mail adress: Din e-mail adresse

Konto ID / Account ID: din e-mail adresse

POP-server: mail.scannet.dk

Adgangskode / Password: din kode til e-mailen

SMTP server: Din internet udbyders mailserver el. asmtp.scannet.dk

6 Klik på avancerede under SMTP server.

7  vælg flueben i Tilsidesæt Standard-SMTP-port: 587

vælg flueben i SMTP-server kræver godkendelse.

Markér ”brug de samme indstillinger som serveren til indgående post”

8 Klik på OK for at gennemføre opsætningen og vende tilbage til din konto oversigt.

9 Luk nu alle vinduer og gå tilbage til din indbakke i Entourage. Din konto er nu opsat og klar til anvendelse.