Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Oprettelse af videresendelse

Oprettelse af videresendelse

Du opretter en videresendelse på din e-mail konto på følgende måde:

1.0 - Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk/

1.1 - Vælg den løsning hvor din e-mail befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

1.2 - Klik nu på ikonet

1.3 - Du er nu i Mail Administrationen. Vælg nu den mail konto, hvor du ønsker at oprette videresendelsen.

1.4 - Klik på fanen "Videresendelse" og indtast herefter den ønskede e-mailadresse og klik på "OPRET VIDERESENDELSE"

1.5 - Du har nu oprettet en videresendelse på din e-mailadresse.

NB. Ønsker du af fjerne viderestillingen, vil du kunne klikke på den røde skraldespand til højre for adressen.