Oprettelse af videresendelse

Du opretter en videresendelse på din e-mail konto på følgende måde:

Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

Vælg den løsning hvor din e-mail befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

Klik nu på Mailadministration under løsningen

Du er nu i selve mail Administrationen, hvor du kan se den oversigt over din(e) konti.
Vælg nu den mail konto, hvor du ønsker at oprette videre sendelsen.

Klik på fanen "Videresendelse" og indtast herefter den ønskede e-mailadresse og klik på "Opret Videresendelse"

Du har nu oprettet en videresendelse på din e-mailadresse.
NB. Ønsker du af fjerne viderestillingen, vil du kunne klikke på den røde skraldespand til højre for adressen.