Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .co.uk domæner

.co.uk domæner

Hvad er et .co.uk domæne?

.co.uk er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for kommercielle organisationer i Storbritannien.

Du kan bestille et .co.uk-domæne via vores domæneside.

Sådan gør du

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Indehaver skal kontakte nuværende udbyder for at få ændret registrar tag for domænet til ”KEY-SYSTEMS-DE”. Når ændringen er udført bekræftes dette til support@scannet.dk.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk.