Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Android IMAP Opsætning

Android IMAP Opsætning

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail på din Android enhed.

1.1 - Fra din hjemmeskærm på din enhed går du til Indstillinger.
Forskelle kan forekomme, da de forskellige telefoner kan have speciel tilpassede menuer, men servere / brugernavne vil være det samme der skal bruges uanset mærkenavn.

1.2 Vælg Sky & Konti

1.3 Herefter kommer en liste af muligheder der skal vælges Konti så du kommer til konto oversigten

1.4 Så tryk på "Tilføj konto"
1.5 Så vælges IMAP
1.6 Indtast din mail adresse
- eks email@ditdomæne.dk

1.7 Så skal den indgående server tastes ind, mail adressen tager den med fra det forrige billede
Sever skal være imap.mailcloud.dk
1.8 Server til udgående post skal sættes op således og husk der skal slås til at udgåense server kræver login
Sever skal være smtp.mailcloud.dk

Din IMAP er nu klar til brug på din enhed

--------------------------------------------------------
og hvis du kun skal bruge data opsummeret så er det her i kort form
Indgående Server
Værtsnavn: imap.mailcloud.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Password: Dit password

Udgående Server
Værtsnavn: smtp.mailcloud.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Password: Dit password
Port 587
SSL/TSL Skal være slået til