Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Android Exchange Opsætning

Android Exchange Opsætning

Denne guide hjælper dig med opsætningen af Exchange e-mail på din Android enhed.

1.1 - Fra din hjemmeskærm på din enhed går du til Indstillinger.
Forskelle kan forekomme, da de forskellige telefoner kan have speciel tilpassede menuer, men servere / brugernavne vil være det samme der skal bruges uanset mærkenavn.

1.2 Vælg Sky & Konti (Navnet kan variere)

1.3 Herefter kommer en liste af muligheder der skal vælges Konti så du kommer til kontotype oversigten

1.4 Så tryk på "Tilføj konto"
1.5 Så vælges Exchange / Microsoft Exchange
1.6 Indtast din mail adresse
- eks email@ditdomæne.dk
- og din adgangkode
1.7 Herfra kan din telefon godt bare godkende opsætningen hvis den selv kan finde ud af det.
Men hvis telefonen ikke kan finde ud af det vil den komme ud og sprøge efter dine data til serveren
her skal den så have din email adresse (eks email@ditdomæne.dk) og din adgangskode igen.
Under server skal den have exchange serveren som er
Login.mailcloud.dk

Din Exchange er nu klar til brug på din enhed