Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Justering af anti-spam / anti-virus

Justering af anti-spam / anti-virus

Du justerer antispam og antivirus på følgende måde:

1.0 - Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk.

1.1 - I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

1.2 - Klik på linket her

1.3 - I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten (markeret med rød).

1.4 - Klik på fanen 'Antivirus & Antispam'. Du kan nu ændre indstillinger for følgende:

Antivirusbeskyttelse - Aktiveret/Deaktiveret (antivirusbeskyttelse er aktiveret som standard)

Blokering af filer med høj risiko - Ja/Nej

Antispam - Ja/Nej

Derudover kan du justere markerings- og sletningsscore for Spam.

Når du er færdig med dine ændringer, klikker du på 'Gem filterindstillinger'.