Validering af internationale domæner

Internationale domæner skal efter oprettelse eller flytning til os bekræftes med en e-mail validering*

*Hvis din e-mail allerede er registreret hos os med andet international domæne, modtager du ikke nedenstående mail

Denne validering skal gennemføres senest 14 dage efter oprettelse eller flytning til os, ellers vil dit domæne blive suspenderet af ICANN (Internet Corporation for Assigned Names). Domænet vil under en suspendering ikke kunne benyttes og navneserverne til skifte til ns1.emailverification.info og ns2.emailverification.info

Er dit domæne allerede suspenderet? Skal du stadig følge nedenstående guide, men det kan tage op til 72 timer før domænet er aktivt igen

Man modtager en mail med emnefeltet "Request for email address validation" fra hostmaster@scannet.dk kort efter bestilling eller gennemført flytning, HUSK at tjekke din spam/uønsket post

Mailen ser sådan her ud og du skal klikke på det første link, som er markeret her:

Nu møder du en side hvor trigger-koden allerede er indtastet, og her trykker du på "Verify"

Hvis det er gjort korrekt vil du få følgende besked "Command completed Succesfully", og du kan lukke siden

Har du nogle spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig, du kan se vores åbningstider HER