Bestil domæne

For at bestille et nyt domæne skal du gå til ScanNets hjemmeside HER

Her kan du søge efter domæner og om de er ledige

Her er domænet ledigt og du kan fortsætte bestillingen. Tryk på “Tilføj” for at ligge det i kurven

Du vil blive spurgt om du allerede er kunde, hvor efter du kan logge ind eller om du er ny kunde. Hvis du er ny kunde skal du følge anvisningerne

- Hvis det er et .dk domæne vil du også få en mail fra Punktum dk hvor du skal acceptere deres betingelser og vilkår samt gennemføre en ID-kontrol med MitID. Det er derfor vigtigt at du taster dine oplysninger korrekt i bestillingen.

- Hvis det er et internationalt domæne vil du få en valideringsmail til godkendelse af mailadressen der er tilknyttet domænet/kontoen

Hov, findes domænet i forvejen?

Bliver du mødt af denne her status i stedet om at domænet er optaget?

Så kan du se her hvordan du flytter et .dk domæne til ScanNet

og du kan her se hvordan du flytter et internationalt domæne til ScanNet

Ejer du ikke domænet, kan du ikke købe det og så kan du søge efter et andet domæne der er ledigt.