Windows Updates

Windows Updates er navnet på opdateringspakker til Microsoft Windows styrersystemer.

Disse kan indeholde diverse sikkerheds og performance opdateringerne samt nye funktioner til styresystemet. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det altid at holde sit styresystem opdateret.

Nedenstående information er vejlederne, se altid din Service Level Agreement (SLA) for præcis information om patch management og vores servicevinduer for netop dit produkt.

Hvornår installeres Windows Updates på min server?
Windows Updates installeres automatisk på din servere i vores servicevindue som er sat til mellem kl. 05.00 - 06.00 på tirsdage og onsdage.

Genstartes min server efter endt installation af Windows Update?
Hvis en Windows Update kræver genstart vil serveren automatisk blive genstartet efter installation.

Hvorfor kan jeg ikke selv ændre på tidspunktet for Windows Updates?
Windows Updates er som udgangspunkt opsat således at de bliver installeret på din server i vores servicevindue.
Ønsker du dette ændret eller fjernet så kontakte venligst vores support.

Kan jeg frasige mig patchning af min server ?

Så frem du ønsker selv at være ansvarlig for installationen af Windows updates, skal du kontakte vores support og skriftligt frasige dig den del af din SLA som omhandler patchning.