Let's Encrypt (SSL)

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med dit kontonr. (SCxxxxxxx) og adgangskode.

I din produktoversigt kan du se de forskellige løsninger du har og her vælger du så det ønskede webhotel.

Inde på dit webhotel kan du bestille SSL certifikater til dit domæne på løsningen.
Men der følger et gratisSSL certifikat med til din webhotel som er låst til webhotellet og kun virker på vores løsning
Det finder du under punktet "SSL certifikat" og så  "Let's Encrypt DV-certifikat"

Der efter for at aktivere det skal der trykkes på "Tilføj beskyttelse"

Hvis dit domæne er styret af vores navneservere så skulle certifikatet blive aktiveret automatisk.
Du kan så herfra på dit website sætte det op til at køre med SSL.
Der er forskellige måder at få SSL slået til i de forskellige CMS systemer så som fx Wordpress eller Magento så der skal du tjekke dit CMS system's funktioner

Hvis auto aktiveringen ikke virker og den kommer fejl
Så vil du skulle rette / tilpasse noget i forhold til løsningen. Fx i tilfælde af :

Her peger domænet ikke ind på webhotellet, og derfor kan SSL'en ikke aktiveres.
Så skal du have fat i din udbyder af domænet og have domænet's A records til at pege ind på den IP der står i fejlen.

så i dette eks skal domænet's den rettes til

webguide.nu og www.webguide.nu at pege på 185.21.42.211 (som vist i fejl beskeden) og som er IP'en på hotellet i denne visning, MEN dit webhotel vil typisk have en anden IP der skal skiftes til.

Ellers skulle du støde på andre fejl eller have problemer kan du ringe til supporten eller skrive til os på support@scannet.dk så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe eller vejlede.