Aktiver to-faktor godkendelse

Beskrivelse

Guiden her beskriver hvordan to-faktor godkendelse aktiveres på sin adgang til kontrolpanelet "Atria".

Log ind i kontrolpanelet (https://cp.hosted.dk) med en administrativ bruger.

Udvid brugeren det skal aktiveres for og vælg Services:

Klik på Multi Factor Authentication og tryk Provision.

Brugeren har nu aktiveret to-faktor godkendelse.

Delete

Bemæk

Skulle servicen Multi Factor Authentication ikke være tilgængelig i listen for brugerne, så blot kontakt ScanNet på servicedesk@scannet.dk og bed om at få aktiveret det for jeres organisation.

Næste gang brugeren logger ind i kontrolpanelet vil vedkommende blive bedt om at registrerer en to-faktor app, såsom Google Authenticator, Authy e.l.

Efter registreringen vil der efterfølgende ved login blive bedt om en to-faktor kode fra app'en efter e-mail og adgangskode er angivet.