Find din Office 365 Partnerrelation

For at komme ind i Office portalen skal du bruge dine Office Admin bruger oplysninger. Du finder dit Login under den enkelte Microsoft 365 løsning i dit kundecenter hos os som anvist her.

For at få adgang til at se data skal du er logge ind på https://portal.office.com
med de ovennævnte data, herefter Tryk på “Administration”s punktet i menuen til venstre.

Under dit admin panel i menuen til venstre finder du menupunktet "indstillinger" derefter "Partnerrelationer". Så har du et Virksomhed's / Admin Navn, dette kan du trykke på for at se mere info om din partner på Office 365.