Installer Office pakken

Brugeren skal have en licens tilknyttet som tillader lokal installation af Office, dette er en forudsætning for at kunne installere Office på computeren.
Det kræver en af (fx en af følgende licens pakker : Apps for Business, Business Standard eller større licens.)
du kan se mere om vores licenser her : Scannet's Office 365 Licens pakker

Log ind i Office 365 administrationen – Https://portal.office.com
– Her logger du ind med den konti du har der har licens adgang til Officepakken (fx en Business Standard licens)

Når du så er logget ind på den ønskede bruger i Office portalen
- Tryk på "Installér Office
- Tryk på Office 365 Apps, så vil din computer hente installations filen til din Office 365 pakke

Kør den hentede Office 365 installations fil fra din computer, og vent på den bliver færdig.
Når det er installeret, så start evt Word eller Excel først for at aktivere din Office pakken, og så kan du starte Outlook bagefter for evt at ligge dine ønskede mailadresser ind.