Apple iOS: Automatisk opsætning af IMAP

Her kan du finde vores automatiske opsætning til iPad og iPhone.
inden du begynder, er det vigtigt at du er sikker på din mailadresse og tilhørende kode.

Gå til følgende side
https://scannet.dk/ios
(Denne side virker kun på iPad og iPhone)

Når der er tastet korrekt E-mail adresse og kode ind, tryk TILLAD

Så vil profilen være hentet
- tryk herefter på "Luk".

Gå til indstillinger > Under Generelt >  og så under VPN & Administration af enhed.

Tryk på den ny Hentede profil
<Profil navn> - Scannet-setup

Når der er trykket ind på profilen,
Tryk på "Installer"

For at godkende installeringen skal der så tastes PIN koden til telefonen.

Tryk igen på "installer" for at godkende
(Fordi det ikke er en signeret godkendt profil via apple)

Skriv Afsender navnet på mail kontien
(fx fuldt navn på afsender eller firma navn)

Nu vil telefonen komme med følgende status at Profilen installeret
Og nu kan mail'en ses i default mail appen på Telefonen.

NB. Hvis kontien skal fjernes igen, så kan den IKKE fjernes under standart stedet (konti > slet konti)

Den skal derimod findes under

Indstillinger > Generelt > VPN & Administration af enhed.
og på kontien <Profil navn> - Scannet-setup

Tryk på "Fjern profil"