Apple MacOS Mail: Opsætning af POP

Åben MacOS Mail App. Den findes fx ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne Søg så efter "mail"

Når du åbner appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet
og så klikke på menupunktet Tilføj Konto

Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder.
Vælg Anden Mail-konto og klik næste.

Indtast informationerne til din mailkonto. Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.

Du vil efter et øjeblik nu blive mødt med et nyt vindue, hvori du skal indtaste data til mail kontien.

E-mail adresse – Indtast din e-mail adresse
Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
Kontotype – Vælg POP
Server til indgående post – Skriv www.webexchange.nu
Server til udgående post – Skriv smtp.webexchange.nu

Tryk "log ind"

E-mailen er nu opsat og klar til brug.

NB. Din E-mail er nu indlæst i MacOS mail. Det er kan dog være nødvendigt at ændre portnumre samt sikkerhed, for at få mailen til at fungere kan du prøve følgende.

Gå til Arkiv ved siden af Applelogoet igen.
Klik på Indstillinger > Konti > og vælg din netop opsatte email fra listen.

Gå til fanebladet Serverindstillinger.
Fjern flueben i Administrer Forbindelsesindstillinger Automatisk
Indgående port: 110
Udgående port: 587

Fjern TLS/SSL i både indgående og udgående.

Vælg Godkendelse via MD5 Challenge Response.

Klik herefter på Arkiver i højre hjørne af vinduet.

Din POP Email er nu klar til brug i MacOS Mail.