Apple MacOS Outlook: Opsætning af IMAP

Guide til opsætningen af Light Exchange(IMAP) via Microsoft Outlook 2016 til MacOS

Åben Microsoft Outlook App'en. Den findes nemt ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på Outlook.

Når du åbner Outlook, gå da til Værktøjer og til punktet "Konti"

Klik på "Tilføj mailkonto"

Indtast din e-mail adresse og klik Fortsæt

Vælg Udbyder dukke op, er vælges IMAP/POP.

Nu skal opsætningen bruge de sidste informationer for at kontoen kan forbinde til vores servere

Vælg IMAP
Mailadresse: email@ditdomæne.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din E-mail Konto

Indgående Server: www.webexchange.nu
Port: 143

Udgående server: smtp.webexchange.nu
Port: 587

Brug SSL (Udgående server kræver godkendelse), dette skal også være slået til

Din IMAP Email er nu klar til brug i Microsoft Outlook.