Apple MacOS Mail: Opsætning af Exchange

Lær hvordan du opsætter din Exchange-e-mail på Apple MacOS Mail for at effektivt styre dine arbejdsrelaterede e-mails på din Mac-computer.

Her kan du finde opsætningen til din Hosted Exchange mailkonti i Mac mail programmet.

Åben MacOS Mail App’en. Det findes nemt ved at klikke på luppen i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten – Søg på mail.

Når du åbner appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet,
og klikke på Tilføj Konto

Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder.
Vælg Exchange Mail-konto og klik næste.

Indtast informationerne til din mailkonto.
Navn vil være det navn, som modtagere vil se som afsender.

Navn : Dit navn
Emailadresse: <email>@<ditdomæne.dk>
Kode: Din Kode til mailadressen

Din Exchange Email er nu klar til brug i MacOS Mail