Tilføj websteds stamdata

Indstillinger for websted

Information tilføjet til siden Profiler er genbrugt over hele din side. Information som Firmanavn og Slogan vil blive brugt i dit sidehoved, og andre informationer så som dit telefonnummer eller email kan blive vist i sidefoden.

For at finde dine grundlæggende indstillinger skal du klikke på din hovedmenu.

Derefter i menuen nede til vestre klik på "Indstillinger for websted"

Under de almindelige indstillinger
- Klik på menu punktet Profil

Grundlæggende information

Al information tilføjet her er brugt over din side:

- At sørge for et billede til logoet for din side vil få logoet til at komme til syne i sidehovedet, sidefoden og hvilken som helst anden mulig lokalitet hvor er logo skal bruges

- At tilføje et Firmanavn vil sørge for at vise dit i sidehovedet ( Men det vil også udfylde “site_name” metadata. Disse metadata er ikke synlige for dig, men er synlige for bla. Google og andre søgemaskiner)

- Overskriften og slogan vil komme til syne på toppen af din hjemme side

- Afhængigt af skabelonen, vil forretning beskrivelse komme til syne i sidehovedet eller sidefoden af siden.

Kontakt information

- At tilføje en adresse vil automatisk opdatere hvilket som helst kort på din side, som hvilken som helst anden instans af din adresse

- At tilføje links til dit sociale netværk vil opdatere hvilke som helst sociale links, eller brug af dine sociale
netværk, for eksempel Facebook's synes godt om og Twitter's Tweet knapper

- At tilføje en e-mail vil opdatere hvilke som helst kontakt muligheder på din side, som hvilken som helst anden instans af din e-mail

Eksempel på kontakt information

- Kortet er blevet opdateret til adressen der er tastet under profil information

- Sociale ikoner bliver opdateret til linkene som er tastet under profil information. (Facebook, Instagram,Youtube .. m.m.) Denne kan være synlig i sidefoden

- Kontakt formular indsæt en kontakt formular det gør at dine besøgende nemt kan skrive til dig, og den sender en mail til din kontakt mail