FTP - Generelle opsætnings informationer

For at forbinde til dit webhotel via FTP skal du bruge et værtsnavn, brugernavn og adgangskode.

Du finder de ønskede data her under webhotellet i dit kontrolpanel.
Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med kontonr. (SCxxxxxxx) og adgangskode og gå ind på dit webhotel.

Porten der skal bruges er port 21

FTP-klienter som fx FileZilla vil kunne forbinde til serveren med standardindstillinger og det er derfor ikke nødvendigt at angive andet end vært, brugernavn og adgangskode.

FTP forbindelsen understøtter TLS kryptering.