Artikler & vejledninger / Serverhosting / Plesk / Hvad er Plesk?

Hvad er Plesk?

Plesk er et administrationsmodul til din server, med et tilhørende webinterface, det kan specielt være en fordel hvis du har en linux server, og ikke har en linux administrator i huset. Med Plesk installeret, får du et nemt og overskueligt interface til oprettelse af domæner på din server. Plesk indeholder både en webserver, mailserver, FTP-server osv. Du kan læse mere om produktet her:

http://www.plesk.com/