Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvad er kontrolpanel koden?

Hvad er kontrolpanel koden?

Når du bliver oprettet som kunde hos ScanNet vil du modtage et ScanNet kontrolpanel login. Dette login vil også være din sikkerheds kode i hverdagen, hvis du ringer eller skriver e-mails til ScanNet.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi bede om kontrolpanel koden hvis der skal foretages ændringer på din løsning. Det er vores eneste måde at verificere at du er indehaver og fulmægtig af løsningen.

Nulstil din kode

Hvis du har mistet dit kontrolpanel login kan du bestille et nyt via login siden ved at taste dit Kontonummer, domænenavn eller e-mail ind. Vi vil så frensende en mail til den kontakt mail adresse der skrevet ind på løsningen.

Du kan bruge dette link til at komme videre https://controlpanel.scannet.dk/Login/ForgotPassword

Sådan ændre du din kode

Hvis du allerede kan koden og du gerne vil ændre den så kan du logge ind i kontrolpanelet her : kontrolpanel login Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn dernæst klikker du på “Min Konto”
Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på “Skift adgangskode”