ScanNet logo
- Vi er lige her. Ring 75 53 35 00. (Vi har åbent)
Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Office 365 / Skift adgangskode i Office 365

Skift adgangskode i Office 365

Skift adgangskoden via kontrolpanel
Du kan skifte koden til din Office365 Email / Office365 konti hvis du har adgang til kontrolpanel/kundecenter
1. Hvis du logger ind her https://controlpanel.scannet.dk

2. Når du er logget ind i kundecentret finde du jeres office løsning i din oversigt og trykker på domænet til løsningen

3. Nu er du inde på dit office 365 produkt skal du ind i vores office 365 panel. Tryk på “Office 365 Kontrol panel”

4. I din oversigt over kontoer finder du den ønskede mailkonto/office bruger
– Ud for kontoen, til højre, klikker du på tandhjulet og derefter på punktet “Skift adgangskode”

5. Nu bliver du bedt om at taste en ny kode ind
(husk kravene til adgangskoden den skal være på mindst 8 og maks 16 tegn samt indholde store og små bogstaver, tal og tegn. Æ,Ø,Å må heller ikke bruges)
6. Nu er koden opdateret og det skulle virke næsten med det samme, husk at det påvirker alle enheder/computere hvor kontoen er brugt eller sat op.

Skift adgangskoden via office portalen
Dette kan bruges i den situation, Hvis du i forvejen kender din adgangskode, men ønsker at skifte den.

1. Log ind på https://portal.office.com med din e-mail adresse
2. Tryk på tandhjulet og derefter “Adgangskode”

3. Udfyld den nuværende og den ønskede adgangskode – og tryk “Send”

4. Nu er koden opdateret og det skulle virke næsten med det samme, husk at det påvirker alle enheder/computere hvor kontoen er brugt eller sat op.