Artikler & vejledninger / Hjemmeside / ASP Classic og ASP.NET / Skift fra ASPIMAGE til ASPJPEG

Skift fra ASPIMAGE til ASPJPEG

De faktiske ændringer for at skifte fra ASPIMAGE til ASPJPEG er minimale og let at gøre. Vi opfordrer alle til ikke bruge ASPIMAGE og anvende ASPJPEG i stedet.
Du skifter på følgende måde:

server.createobject("aspimage.image") skal være server.createobject("persits.jpeg")
i.loadimage skal være i.open
i.loadblob skal være i.openbinary
i.maxy skal være i.originalheight
i.maxx skal være i.originalwidth
i.resizer skal være i.width = x and i.height = y
i.cropimage x,y,w,h skal være i.crop x1,y1,x2,y2
i.fontname skal være i.canvas.font.family
i.bold skal være i.canvas.font.bold
i.fontcolor skal være i.canvas.font.color
i.threedcolor skal være i.canvas.font.shadowcolor og i.canvas.font.shadowxoffset = 1 og i.canvas.font.shadowyoffset
i.textangle skal være i.canvas.font.rotation
i.italic skal være i.canvas.font.italic
i.fontsize skal være i.canvas.font.size
i.textout copytext skal være i.canvas.printtext

Flere detaljer om de metoder og egenskaber ved ASPJPEG kan findes på http://www.aspjpeg.com/objectreference.html.