Artikler & vejledninger / Sikkerhed / SpamExperts / Sådan logger du på SpamExperts

Sådan logger du på SpamExperts

Nedenfor finder du ScanNets vejledning til, hvordan du logger ind på SpamExperts første gang.

SpamExperts er et udvidet spamfilter med mange muligheder for, at du selv kan kontrollere ønskede og uønskede e-mails.

Det er også muligt at hente vores PDF-vejledning, som du kan gemme på din computer, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

Hent vejledning som PDF

Før du går i gang

For at gennemføre denne vejledning skal du have følgende klar:

• Abonnement på SpamExperts hos ScanNet

Vejledning

Denne vejledning tager udgangspunkt i Google Chrome-browseren. Benytter du en anden browser, kan billeder og betegnelser variere en smule.

Sådan logger du ind første gang

Åbn spamfilter.scannet.dk i din browser. Tryk på knappen ”Retrieve log-in link” (billede 1)

Indtast din e-mailadresse i feltet. Tryk herefter på ”Submit” (billede 2).

Du får nu en ny e-mail i din indbakke. Tryk på linket ”Set Password” i e-mailen (billede 3).

Indtast din ønskede adgangskode i ”New password” og i ”Confirm new password” (billede 4). Tryk nu på ”Save”.

Din bruger er nu oprettet og logget ind. Du bliver nu præsenteret for dit overbliksbillede, hvorfra du kan sætte dine indstillinger (billede 5). Der eksisterer flere vejledninger på www.scannet.dk til, hvordan du benytter spamfilteret.