Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og RDS (før 2017) / Outsourcing Useradmin

Outsourcing Useradmin

Nedenfor finder du en vejledning til administrations siden for din IT-Outsourcing løsning. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Outsource User Admin

Indledning

Opret, nedlæg eller redigere eksisterende brugere på din IT-Outsourcing løsning.

Beskrivelse

Med adgang til denne administrations side har du mulighed for at give nye medarbejdere adgang til jeres IT-Outsourcing løsning og/eller ændre på eksisterende, f.eks. skifte adgangskode, nedlægge, ændre på adgang til software, eller rettigheder til jeres drev.

Det forventes at din profil er medlem af 'Useradmin', som giver dig adgang til siden og er man i tvivl om dette, kan ScanNet support hjælpe med den information.

Logon

Åben siden http://useradmin.scannet.dk og log på med dit brugernavn og adgangskode, som du vil gøre det for din IT-Outsourcing løsning (Citrix eller TS Gateway).

Note! Kommer følgende besked ved login: 'User doesn't exists in the application.', har du enten brugt et forkert login eller du har ikke den nødvendige adgang. Kontakt ScanNet support på telefon 75 53 35 00.

Forsiden

Der er 3 områder som vi her kort vil beskrive og vil være disse som man primært vil have brug for.

Punkt 1.) Users:

Her vises alle aktive og in-aktive brugere, og hvorfra man kan rediger dem enkeltvis via afkrydsning sammen med de funktioner som ses i punkt 2 (Functions).

Punkt 2.) Functions:

Funktioner som opret en ny burger (Add user) og aktiver/deaktiver i kombination med afkrydningen under 'Users'.

Punkt 3.) Search:

Søgefunktion, med muligheden for at finde en specifik person eller alle aktive brugere.

OBS! Deaktiveres en bruger vil denne ikke blive genfaktureres for den efterfølgende abonnementsperiode, og efter 14 dage vil det ikke længere være muligt at gendanne data på profilen.

Opret bruger

Skal der oprettes en ny bruger skal man starte med at trykke på 'Add user' fra forsiden og udfylde felterne markeret med en stjerne (*).

OBS! Har man tilknyttet SMS Passcode til sin IT-Outsourcing løsning, skal feltet 'Telephone no.' også udfyldes, ellers har dette felt ingen praktisk betydning.

Note! Ved oprettelse af nye bruger, bliver der ikke automatisk lavet en mail konto. Oprettelse af mail sker separat via siden http://cp.mailcloud.dk.

Adgang og software

Efter man har trykket på knappen 'Save' oprettes brugeren og på næste billede skal man tildele rettigheder og adgang, som er delt i 3 afsnit:

1. Acces to Disk

Her listes de drev som der kan gives adgang til.

2. Permission

Er der oprettet unikke mapper som kun bestemte personer skal have adgang til og/eller skal brugeren have adgang til f.eks. denne side, skal 'UserAdmin' vælges.

3. Software

Programmer som er installeret på serveren, kan her aktiveres for brugeren.

Prisen pr. bruger kan være afhængig af de punkter du vælger under 'Software', vi henviser til din kontrakt for detaljer omkring dette.

Rediger bruger

Skal der tilføjes/fjernes rettigheder til et drev, software eller skal der skiftes adgangskode, gøres dette fra denne side, som kommer frem enten efter oprettelse af en ny bruger eller hvis man fra forsiden trykker på en af de listede 'Users'.

Vigtigt! Tryk på 'Update' før det valgte punkt bliver opdateret.