Outlook 2016: Opsætning af POP3 (Manuel)

Denne guide hjælper dig med opsætningen af de mailkonti der kørere på vores Mailhotel / Webhotel eller Shop og her er mail opsætning til Outlook 2016: Opsætning af POP

Start Outlook

I Outlook, Klik på “Filer” i topmenuen i programmet

Under "Oplysninger" Klik på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.

Klik nu på “Ny…”

Skriv din mailadresse ind
Tryk på Avancerede Indstillinger
Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto” og klik herefter på “Opret forbindelse”.

Som kontotype vælges nu “POP”

Udfyld nu de nødvendige oplysninger

Skriv mail.scannet.dk i “indgående post:”
I indgående post port skal der stå 110

Skriv asmtp.scannet.dk i “Udgående post:”
I Udgående post post skal der stå 587
Krypteringsmetode : STARTTLS

Tryk på “Opret forbindelse”

Så skal du skrive din adgangskode i “Adgangskode”

Nu skulle kontoen være sat op når du har godkendt de sidste data.

NB. Hvis den ikke vil sende post kan det være du skal tjekkede følgende
1 Klik på “Filer” øverst til venstre i outlook
2 Klik på Oplysninger > “Kontoindstillinger” knappen til højre og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.
3 Klik “Reparer” på din mail konti
4 Vælg avanceret indstilling inden du trykker på Reparer knappen

Under “Server til udgående post” skal følgende være indstillet.

Tjek
- at der står asmtp.scannet.dk i “Server”
- at der står “587” i Port feltet “Udgående post”.
Brug følgende kryptering der skal vælges enten STARTTLS eller AUTO
Sæt flueben i “Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”.

Klik på “Reparer”.