Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Office 365 / Oprettelse af postkasser

Oprettelse af postkasser

Log ind dit Scannet kundecenter og i listen over dine løsninger finde du dit Office 365 abonnement.

Når du er inde på løsningen vælger du “Office 365 Kontrolpanel”

Nu kan du trykke på den grønne knap “Opret bruger”

Her taster du så informationer ind på den bruger/konti du skal have oprettet (husk at følge kravene til adgangskoden, ellers vil den ikke oprette kontoen)

Når bruger/konti er oprettet skal du trykke på “Opsæt licens” og der efter vælge hvad slags licens der skal tilknyttes det du lige har oprettet.
- Der efter skal du bekræfte det

Når bruger/konti har fået tilknyttet licensen korrekt vil den se sådan her ud med grønne markering ud for den licens

Nu er kontoen klar til brug og den kan sætte den op i outlook.
Skal du opsætte kontoen kan du bruges vores Office 365 guides
- - - - - - - - - -

Log ind på Office 365 administrationen – https://portal.office.com
Brug loginoplysningerne til administratorbrugeren, som står i dit Scannet kundecenter.
Bemærk: Hvis du har ændret adgangskoden til Office 365 administrationen, skal du anvende denne kode.
Tryk på “Admin”

For at tilføje E-mail adresse skal du under menupunktet Brugere til venstre
derefter Aktive brugere > Tilføj bruger

- Nu skal du angive de forskellige bruger oplysninger, Navn, Adgangskode m.m.
- Produktlicenser - Tildel roller hvis brugere skal have specielle rettigheder (evt admin)
Når brugeren er oprettet skulle du kunne bruge den inden for 15 min.