Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Apple MacOS Microsoft Outlook 2016: Opsætning af POP3

Apple MacOS Microsoft Outlook 2016: Opsætning af POP3

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via POP3 i Microsoft Outlook 2016 til MacOS.

Har du ikke tidligere opsatte mails i din Microsoft Outlook 2016 vil du kunne springe direkte til trin 3.1

1.1 - Åben Microsoft Outlook App'en. Den findes nemt ved at klikke på loopen i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på Outlook.

2.1 - Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger og herefter på Konti.

3.1 - Klik på Tilføj Mailkonto

Indtast din E-mail.

Efter få sekunder vil knappen Vælg Udbyder dukke op. Klik på den, og vælg IMAP/POP.

Indtast følgende informationer:

Vælg POP3

E-Mail: email@ditdomæne.dk

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din E-mail Konto

Fjern flueben i SSL til både indgående og udgående.

Indgående Server: mail.scannet.dk Port: 110

Udgående server: asmtp.scannet.dk Port: 587
Udgående server kræver brugernavn og password angivet også.

Din POP3 er nu klar til brug i MacOS Mail