Artikler & vejledninger / Økonomisystem / Hosted Navision / Log på Hosted Navsion

Log på Hosted Navsion

Start med at åbn Navision
- tryk "Start" » "Alle programmer" » "Micorsoft Dynamics NAV" » "Microsoft Navision".

Åben database
- tryk "Filer" » "Database" » "Åbn..."

Log ind
- benyt de samme oplysninger som ved logon til fjernskrivebordet

Hvis vinduet med KUN "Bruger-id" og "Adgangskode" ikke kommer frem men i stedet denne:

Udfyld felterne med de fremsendte oplysninger eller kontakt ScanNet support, hvis følgende felter ikke er udfyldt:
 - Servernavn
 - Databasenavn

De andre felter "Bruger-id" og "Adgangskode" skal blot udfyldes med de samme oplysninger som ved logon til fjernskrivebordet.