Hvordan får jeg adgang til min mail online?

Er du i tvivl om, hvordan du får adgang til din e-mailkonto, eller administrerer din konto, kan du finde hjælp på denne side.

Sådan logger du på din webmail

Uanset om du benytter Mailhotel, Light Exchange eller Hosted Exchange Komplet kan du tilgå din webmail på https://webmail.scannet.dk
Benytter du i stedet Office 365, kan du tilgå din webmail på https://outlook.office365.com

Sådan sætter du din mail op

Har du fået ny e-mailkonto, eller har du fået en ny enhed - fx en ny telefon - som skal have sat mail op, kan du benytte en af vores vejledninger til dette

Har du vores Dedikerede Exchange løsning (Webexchange) til din mail løsning hos os er der flere vejledninger her:
Hosted Exchange Professional
Light Exchange (IMAP)

Har du Mail i forbindelse med Webhotel / Mailhotel kan du finde vejledningen her:
Webhotel / Mailhotel mail vejledning

Har du valgt vores Office 365 løsninger kan du finde vejledningerne til disse løsninger her:
Office 365 Vejledninger

Hvis du er Dadlnet / lægeforeningen bruger, så kan du finde vejledninger og info her :
Dadlnet Support side