Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Overdragelse af konto eller produkt

Overdragelse af konto eller produkt

Hvis du ønsker at overdrage din konto eller måske bare et enkelt produkt, gøres dette via ScanNets kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk

Overdragelse af produkt

Log på dit kontrolpanel

Vælg det specifikke produkt vd at trykke på fx domænenavnet i produktoversigten under Mine Produkter.

Tryk på "Overdragelse" i menuen til venstre

Print PDF og udfyld
For at sende den retur til os vælger du vores chat ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside eller i dit kundecenter.

Så klikker du på clipsen og sender filen til os.

Overdragelse af konto

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn Dernæst klikker du på “Min Konto”
Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på punktet overdragelse

Så vælger du “Hent formular” , så vil din computer hente en PDF fil. Denne skal udfyldes og sendes retur til os

For at sende den retur til os vælger du vores chat ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside eller i dit kundecenter.

Så klikker du på clipsen og sender filen til os.