Overdragelse / Ejerskifte

Hvis du ønsker at overdrage din konto eller måske bare et enkelt produkt, gøres dette via ScanNets kontrolpanel.

Overdragelse af et specifikt produkt

Log på dit kontrolpanel - https://controlpanel.scannet.dk

Vælg det specifikke produkt ved at trykke på fx din mailløsning i produktoversigten under Mine Produkter.

Tryk på "Overdragelse" i menuen til venstre

Nu under overdragelse tryk herefter på "Hent formular"

Når du har hentet formularen kan du printe PDF'en ud og udfylde den.

For så at sende den retur til os vælger du vores chat ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside eller i dit kundecenter.

Så klikker du på clipsen og sender filen til os, ellers også kan du sende den til support@scannet.dk

Overdragelse af hele Konti'en

Log på dit kontrolpanel - https://controlpanel.scannet.dk

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter.
Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn dernæst klikker du på “Min Konto

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på punktet "overdragelse"

Så vælger du “Hent formular” , så vil din computer hente en PDF fil.
Denne skal udfyldes og sendes retur til os

For så at sende den retur til os vælger du vores chat ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside eller i dit kundecenter.

Så klikker du på clip'sen og sender filen til os, ellers også kan du sende den til support@scannet.dk