Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Betal din faktura online

Betal din faktura online

Betaling af faktura via vores hjemmeside
Du kan betale din faktura direkte via vores hjemmeside på følgende link : Betal faktura online

Den side du kommer ind på vil se sådan ud:

Her skal der bruges to ting for at komme videre.
1 ) Dit Kontonummer / Kundenummer (bestående ad SCxxxxxx)
2 ) Faktura nummeret

Og her har du et udklip af vores faktura, og der kan du se hvor du finder oplysningerne der skal bruges.

Når du har tastet dette ind vil du komme videre til betalingsside, der kan du betale med dit kreditkort, og få betalt den fremsendte faktura.

Når du har betalt vil der fremkomme en kvittering på indbetalingen.