Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvordan retter jeg mine kontaktinformationer?

Hvordan retter jeg mine kontaktinformationer?

Du kan via dit Scannet kontrolpanel rette dine kontaktinformationer, under knappen "Min konto" . Her vil du kunne rette: Adresse, Telefonnummer, E-mail og Fakturerings E-mail.
For ændring af din kontakt mail hos os, kan du logge ind i kontrolpanelet: kontrolpanel adgang Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn Dernæst klikker du på “Min Konto”

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på pennen ude til højre og så redigere dine oplysninger herunder fx din kontakt mail.

Privat: Du kan ikke uden dokumentation rette dit Navn.

Erhverv: Du kan ikke uden dokumentation rette Firmanavn eller CVR. Dette vil ofte indebære en overdragelses erklæring som du finder under stamdata og knappen "Overdragelse".