Artikler & vejledninger / Serverhosting / Virtual Server (VDS) / Hvordan forbinder jeg min Windows VDS?

Hvordan forbinder jeg min Windows VDS?

Du logger ind på din Windows server ved, at åbne "Forbindelse til fjernskrivebord" i Windows.

I feltet "Computer:" indtaster du serverens navn, eksempelvis vds379.virtualserver.io

Ved næste vindue skal du vælge "Brug anden konto".

I den øverste rubrik til brugernavn skal du skrive "\\\\administrator" så du ikke logger på med et domænenavn.

I den nederste rubrik til adgangskoden, skal du skrive koden du fik med til serveren i oprettelsesbrevet.