Forbind til din Windows server

Du finder din login data til din server i dit kundecenter som vist her:

Du logger ind på din Windows server ved, at åbne “Forbindelse til fjernskrivebord” i Windows.
I feltet “Computer:” indtaster du serverens navn, eksempelvis vpsXXX.basicserver.io

Ved næste vindue skal du vælge “Brug anden konto“.

I den øverste rubrik til brugernavn skal du skrive “\administrator” så du ikke logger på med et domænenavn.

I den nederste rubrik til adgangskoden, skal du skrive koden du fik med til serveren i oprettelsesbrevet.

Når brugernavn og kode er tastet ind, skulle du kunne trykke på OK, og så skulle den forbinde.

Hvis du har behov for mere diskplads, flere RAM eller mere CPU kraft, kan du altid kontakte vores salgsafdeling på telefon 75 53 35 00 og få et uforpligtende tilbud. Vores virtuelle dedikerede servere sælges i 5 pakker, som du selv kan skifte imellem via kontrolpanelet.

Specifikationer og priser kan findes her: https://www.scannet.dk/vps-hosting/