Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvordan opsiger jeg mine produkter?

Hvordan opsiger jeg mine produkter?

Hvert enkelt produkt hos ScanNet skal opsiges separat igennem vores kontrolpanel. I kontrolpanelet skal du finde det produkt du ønsker at opsige under "Mine Produkter". Her vil du under det enkelte produkt finde knappen "Opsigelse" eller "Opsig domæne", alt efter hvilken type produkt det er du ønsker at opsige. Det er fra foråret 2009 ikke længere nødvendigt at indsende en opsigelsesformular, for at opsige et produkt.