Pladsforbrug på webhotel

For at tjekke hvor meget plads du bruger på dit webhotel skal du under dit kundecenter

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med dit kontonr. (SCxxxxxxx) og adgangskode.

I din produktoversigt kan du se de forskellige løsninger du har og her vælger du så det ønskede webhotel.

Nu er du inde på hotellet og her kan de se flere data tilknyttet dit webhotel, og til højre som vist her kan du se dit pladsforbrug på hotellet.