Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / Skjule oplysninger om ejerforhold for domæne

Skjule oplysninger om ejerforhold for domæne

Det har tidligere været muligt for alle at skjule ejeroplysningerne på .dk domæner. Dette er blevet ændret som følge af domæneloven, således det nu kun gælder privatpersoner med navne- og adressebeskyttelse i CPR-registret. Hvis du ønsker at være anonym hos DK-Hostmaster, skal du altså have navne- og adressebeskyttelse i CPR-registret, hvorefter du skal kontakte DK-Hostmaster på adressen: info@dk-hostmaster.dk. Bemærk at dette kun gælder for .dk domæner.

Det er ikke muligt at skjule ejerforhold for offentligheden på øvrige domænetyper. På .as og .nu domæner er alle ejerforhold dog skjulte for offentligheden.

Du kan læse nærmere om reglerne i følgende dokumenter:

Domæneloven (Se §8): https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=29237.
DK Hostmaster regler vedr. persondatapolitik: http://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=244.