Ændring af kontaktmail i Kontrolpanelet

For at ændre din kontakt mail på din løsning hos os

Skal kan du logge ind i dit kontrolpanel (https://controlpanel.scannet.dk) med dit kundenummer (SCxxxxxx) og den tilhørende kode.

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
Dernæst klikker du på “Min Konto

Når du er kommet ind under “Min Konto”, så kan du i menuen til venstre vælge punktet "Skift e-mail"

Nu skal du skrive den nye email ind, og taste den kode du loggede ind med i kundecentret med før og trykke på "Skift e-mail", så vil adressen opdatere.