Artikler & vejledninger / Hjemmeside / ASP Classic og ASP.NET / Connection til MSSQL i .NET

Connection til MSSQL i .NET

Når du skal åbne adgang til en Microsoft SQL Server database med ASP.NET kan du bruge følgende connection string:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Data Source=MinServer;Initial Catalog=MinDatabase;User Id=MitBrugernavn;Password=Mitkodeord;

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvor de røde ord udskiftes med de informationer som passer til dig og dit produkt.

Dette er en standard connection streng - hvis du skal bruge en mere specialiseret connection string kan du evt kigge på : http://connectionstrings.com