Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Autosvar opsætning

Autosvar opsætning

Du kan opsætte autosvar via din webmail. Det eneste du skal bruge er din e-mailadresse og koden til din e-mailadresse.

Tryk på linket herunder for at tilgå din webmail.

https://webmail.scannet.dk

Tryk på "Opsæt autosvar" Skriv din e-mailadresse og din adgangskode til din e-mailadresse:

Når du er logget vil du blive mødt af følgende muligheder for "Mail - Opsæt autosvar"
Du kan se hvilken konti det er du laver autosvar for
- Du kan aktivere/deaktivere autosvaret
- Perioden kan indstilles hvis du ønsker det.

Ellers når du har udfyldt det ønskede, husk at trykke på "Gem indstillinger"