Veeam - Genskab filer og mapper (Mac)

For at Restore data fra ens Veeam backup, så vil man skulle åbne ”Veeam Agent for Mac”.

Du finder selve programmet "Veeam Agent for Mac" i toppen af din menulinje til højre.

Herefter åbner den Veeams ”File level restore”
i dette vindue er der en liste under "Restore points" hvor backup er kørt.
- Vælg det ønskede tidspunkt at genskabe data fra, så trykkes ”Open backup”

Hvis man ikke kan se Restore Points, så vil man lige skulle trykke på ”Show All”

Nu åbnes backupsættet, og man kan nu vælge hvilke filer/mapper man ønsker at restore.Ønsker man genskabe en hel mappe, så kan man folde mappetræet ud, til man finder den mappe man ønsker at restore, og derefter højreklikke på den og vælge ”Restore”. Det samme kan gøres med enkelte filer

Her skal man vælge om man vil beholde det nuværende indhold der måtte være i mappen (Keep), eller om det nuværende indhold skal overskrives af det genskabte indhold (Overwrite)

Keep - Så vil mappen blive genskabt til samme placering som den oprindelig lå, dog vil den hedde ”RESTORED_Mappenavn” og så kan man trække de nødvendige filer over til den korrekte mappe.

Overwrite - så vil den erstatte alle filer i mappen som der allerede findes.