Veeam - Restore til anden enhed (MAC)

For at Restore data fra Veeam backup til en anden Mac enhed, så vil man skulle åbne ”Veeam Agent for Mac”.

Du finder selve programmet "Veeam Agent for Mac" i toppen af din menulinje til højre.

Nu vil du så skulle trykke på ”Import”

Nu vil du så blive bedt om at teste yderligere info, hvor den kan hente backuppen fra serveren, og skal man indtaste følgende oplysninger for at forbinde

Under ”Server” indtaster man den server man har fået tildelt. Denne kan ses inde fra Scannet kundecenteret, under jeres CloudRepo produkt. (cXgwX.vcc.backupfactory.io)
Under ”Login” indtaster man brugernavnet for den specifikke Subtenant man skal gendanne data for. Man kan se det præcise brugernavn for subtenanten ved at logge ind på cp1.vcc.backupfactory.io, og herefter går man under ”Configuration < Roles and Users” Brugernavns formatet vil være ”CloudRepo-XXXX\CloudRepo-XXXX_Computernavn”. Hvis man ikke kan huske koden, så kan man markere brugeren, og derefter vælger ”Edit < Login Info” og sætte en ny kode.

Under ”Password” indtastes koden til den bestemte Subtenant.

Tryk herefter på ”OK”, og så vil den indlæse de forskellige backups som er mulige at gendanne til.

Nu åbnes backupsættet, og man kan nu vælge hvilke filer/mapper man ønsker at restore.Ønsker man genskabe en hel mappe, så kan man folde mappetræet ud, til man finder den mappe man ønsker at restore, og derefter højreklikke på den og vælge ”Restore”. Det samme kan gøres med enkelte filer

Her skal man vælge om man vil beholde det nuværende indhold der måtte være i mappen (Keep), eller om det nuværende indhold skal overskrives af det genskabte indhold (Overwrite)

Keep - Så vil mappen blive genskabt til samme placering som den oprindelig lå, dog vil den hedde ”RESTORED_Mappenavn” og så kan man trække de nødvendige filer over til den korrekte mappe.

Overwrite - så vil den erstatte alle filer i mappen som der allerede findes.