Generelt om Veeam

Markedets mest komplette løsning til backup og gendannelse af Windows- og Linux-baserede servere og arbejdsstationer.

Veeam hjælper dig med at tage lokal og/eller ekstern backup af din Linux/Windows-baserede server og computer.

Du kan finde mere info om de enkelte Veeam produkter (Veeam Agent / Veeam Cloud Connect) og understøttede versioner hos Veeam direkte her:
Veeam Product Lifecycle Policy

Udover dette understøttes følgende versioner på vores andre Veeam produkter

Veeam Backup & Replication (server)
12.1.1.56 P20240220

Veeam Service Provider Console

Veeam Backup for Microsoft 365